Samen Goed

Samen goed verschijnt na de bestsellers Papa’s bloed en Mama’s moed. Het gaat over de kracht van Anke tijdens de periode waarin Dennis overlijdt. Het boek opent met de bevalling van hun tweede kindje, waar Dennis helaas niet meer bij kon zijn. Hij overleed vier weken daarvoor aan de gevolgen van leukemie.

Liefde, trots en kracht
Vol liefde, trots en kracht beschrijft Anke Verweijen één van de meest intense periodes uit haar leven. Over hoe ze de dromen, die ze samen hadden, laat uitkomen.

Anke, augustus 2021: “Tijdens het afgelopen halfjaar kreeg ik de ruimte om dit vervolg te schrijven. Ik realiseer me dat dit met een baby, een peuter en een kleuter in huis geen vanzelfsprekendheid is. Avond na avond kroop ik achter de laptop en langzaam kreeg Samen goed vorm. Ik besefte tijdens het schrijfproces dat het leven goed is, omdat het samen is. Samen met mijn topteam. Mijn topteam dat verder gaat dan de dood. Ik ben Dennis, Robin, Timo en Nomi dan ook enorm dankbaar. Dankbaar omdat ze in mijn leven zijn gekomen en me onvoorwaardelijke liefde geven.”