Mama’s moed

Mama’s moed beschrijft een verhaal over hoop en verbinding en is het vervolg op Papa’s bloed. Het is wederom een prachtig geschreven ode aan de liefde. Na de geboorte van hun eerste kindje, dochter Robin, gaat het relatief goed met Dennis. Met z’n drietjes genieten ze van het leven en halen ze er alles uit wat erin zit.

Leven en dood | Zo dicht bij elkaar
Ondanks zijn enorme positiviteit komt de leukemie terug. Dennis overlijdt vlak voor de geboorte van hun tweede kindje, zoon Timo. Anke beschrijft in haar boek de periode tussen de geboorte van hun eerste en tweede kindje, met Dennis als inspiratiebron en altijd in gedachte.

Anke, oktober 2018: “Allerliefste Dennis, held, jij maakt me nog altijd gelukkig. Elk moment van de dag denk ik aan je en bezorg je mij vlinders en heel veel liefde. Wij waren, zijn en blijven voor altijd, samen met onze kinderen, een TOPTEAM!” Anke, oktober 2018.

Met dank aan
Dit boek is mede tot stand gekomen dankzij Stichting Roparun, Verweijen ICT en Ars Donandi. Zij hebben allemaal een financiële bijdrage gedaan, zodat het het boek Mama’s Moed gedrukt en uitgegeven kon worden. Waarvoor hartelijk dank!

Inkijkexemplaar | Mama’s moed