Contact

Wil je meer weten over de boeken of wil je ons voor iets benaderen, bijvoorbeeld een lezing? Neem dan contact met ons op info@papasbloed.nl . Met hartelijke groet, Anke Verweijen.

Agenda

20 januari 2020 Lezing voor “Vrouwen van Nu” in Boxtel. Meer informatie volgt.

22 juni 2019 Lezing te Bolsward bij de 11stedenzwemtocht van Maarten van der Weijden.

23 mei 2019  Themabijeenkomst “Verlies en rouw”  in het Vicki Brownhuis in ’s Hertogenbosch. Een interactieve avond met als leidraad het levensverhaal van Anke Verweijen. Waarschijnlijk zijn veel dagelijkse dingen heel herkenbaar aan haar verhaal. Praat mee over jouw ervaringen en deel ze als je wilt. Opgeven of meer informatie klik hier

7 mei 2019 Bijeenkomst “Vrouwen van Nu” in het Wapen van Reek. Anke praat over het verwezenlijken van haar droom, het schrijven van Mama’s Moed en hoopt hiermee mensen inspiratie te geven en uiteraard aandacht voor stamceldonatie.

18-20 augustus Elfsteden zwemtocht. Anke Verweijen en Marjan van Asseldonk zwemmen namens Papa’s Bloed mee met Maarten van der Weijden. De opbrengst van deze zwemtocht komt ten goede aan onderzoek naar de genezing van kanker. Wil je een donatie doen voor onze kanjers klik dan hier. Voor meer informatie over de zwemtocht klik hier

11 mei 2018 Tribute-avond met Coldplace (deel opbrengst gaat naar Stichting Matchis). Klik hier voor meer info. Klik hier om je tickets te bestellen.

5 februari 2018 EO uitzending “Van Harte”: thema in de uitzending is het Celebrate Life feest dat is gegeven ter ere van Dennis zijn 38e verjaardag en waarvan de opbrengst naar Stichting Matchis is gegaan. Uitzending NPO 2 om 17.55 uur.

12 januari 2018 Celebrate Life: we vieren het leven op Dennis zijn verjaardag (op uitnodiging)

Overige data voor lezingen volgen zsm